Farfalle met zalm en asperges

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 300 gram farfalle met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten 500 gram groene asperges, in schuine stukjes van 3 cm, toe en kook ze mee. Breng 200 ml kookroom met 50 gram boter, nootmuskaat en peper aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Giet de pasta en asperges af en schep ze door de roomsaus. Schep vlak voor het serveren 250 gram gerookte zalm of forel, in repen of stukjes, en enkele takjes gehakte dille erdoor.

Farfalle met zalm en asperges is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept