Bietencarpaccio met rucola en rolmops

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de plakken biet op een grote platte schaal of eenpersoons borden en bestrooi ze met de bosui. Klop de balsamico los met de olijfolie, zout en peper en besprenkel hier de bieten mee. Verdeel de stukjes haring en rucola over de bieten en serveer direct.
  • 2 In plaats van met haring is dit gerecht ook lekker met feta of geitenkaas.

Bietencarpaccio met rucola en rolmops is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-erwtensalade met rolmops
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maatjes met posteleinolie, rolmopssaus en wodkagranita
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met venkel-rolmopssalade
15 min-
Bekijk recept
Hapjes / Smørrebrød
20 min Snack
Bekijk recept

Bietencarpaccio met appel en mierikswortelroom
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met mozzarella en krokante ham
85 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met tomaat en mierikswortelcr me
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept