Visburger

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. • Koekenpan: gebruik boter, olie of een combinatie daarvan. Bak het vlees aan beide kanten aan en zet daarna de warmtebron lager om de burgers rustig te laten garen. • Grillpan of barbecue: bestrijk de hamburgers licht met olie en gril ze aan beide kanten tot ze gaar zijn. Draai tussendoor eventueel een kwartslag voor een mooi ruitjeseffect. • Oven: verwarm de oven voor op 180ºC en bak de hamburgers 15-30 minuten (afhankelijk van de grootte en dikte). Keer ze halverwege om. De burger: een burger van fijngemalen zalmfilet, op smaak gebracht met limoensap, sereh(citroengras), fijngehakte groene (of rode) peper en zout. Om en om kort gerild. Brood & beleg: bruin of meergranenbol, belegd met plakjes komkommer, geraspte wortel en lente-/bosui. Serveer met: zure room, gemengd met limoensap.

Visburger is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept