Quinoasalade met avocado en tuinbonen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de quinoa, giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Kook intussen de tuinbonen in 3-4 minuten (diepvries) of 7-8 minuten (vers) gaar. Giet ze af, spoel er koud water over en druk tussen de vingers de buitenste schilletjes eraf (dubbel doppen). Gooi de schilletjes weg. Halveer de radijsjes en houd het loof apart. Rasp 1 theelepel van de citroenschil en pers de vrucht uit. Besprenkel de avocado met het citroensap. Meng de citroenrasp, gemberwortel, olijfolie, komijn, cayennepeper en knoflook door elkaar. Schep dit met de tuinbonen, avocado en radijs luchtig door de quinoa. Garneer met het loof van de radijs.
  • 2 • De salade is ook geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen. • Vervang de quinoa door cous- cous. • Neem diepvriesdoperwten in plaats van tuinbonen. • Garneer de salade eens met tuinkers.

Quinoasalade met avocado en tuinbonen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept