Geroosterde zalm met olijven-selderijsalsa

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de zalm met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Meng alle ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan en rooster hierin de zalm 2-3 minuten per kant. Serveer de zalm met de salsa en de aardappelsalade en garneer eventueel met citroenpartjes.
  • 2 • In plaats van zalm is verse makreelfilet ook lekker. • Voeg eens 2 eetlepels sherry toe aan de salsa.

Geroosterde zalm met olijven-selderijsalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept