Courgettefrittata

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook of stoom de courgette in 2-4 minuten beetgaar. Spoel er koud water over, laat uitlekken en dep droog. Meng de eieren met de ricotta, rozemarijn, de helft van de Parmezaanse kaas, zout en peper. Schep de courgette en tomatenreepjes erdoor. Verhit de olie in een ruime koekenpan en giet het ei-courgettemengsel erin. Bak de frittata zachtjes circa 6 minuten met een deksel op de pan en circa 5 minuten zonder deksel. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas. Snijd de frittata in punten en serveer met het brood en de pesto.
  • 2 Bestrooi de frittata als de bovenkant begint te stollen met de Parmezaanse kaas en zet even onder een hete ovengrill.

Courgettefrittata is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata Met Mozzarellasalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata Met Mozzarellasalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept