Palet van voorjaarsgroenten en zalm

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng ruim water met wat zout aan de kook. Maak de groenten schoon en snijd alle groenten, behalve de peultjes, in gelijke repen. Verwarm de grillpan. Bestrooi de zalm met zout en peper en leg 10 minuten in de grillpan. Blancheer ondertussen alle groenten, behalve de witlof, apart van elkaar 2 minuten in het kokende water en leg ze in een schaal. Schep de witlof er rauw doorheen en breng de groenten op smaak met zout en peper. Dek af met folie en houd warm boven de pan water. Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de groenten over 4 borden en leg er een stuk zalm op. Serveer met wat saus eroverheen en geef de rest er apart bij. Garneer met dille of kervel.

Palet van voorjaarsgroenten en zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Palet d'Or bonbons
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsschnitt met verse frambozen
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstbombe met chocolademousse
30 min Gebak
Bekijk recept
palet van ijs met advokaatsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept