Pasta met vis en venkel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en houd apart. Kook de pasta beetgaar en giet af. Kook de venkel circa 3 minuten, giet af en vang het kookvocht op. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui. Meng de ui met de rozijnen, de helft van de pijnboompitten, de helft van de ansjovis, de helft van de sardines en een beetje kookvocht van de pasta. Schep de pasta er luchtig door. Verdeel de rest van de ansjovis en sardines erover. Bestrooi met de peterselie en de overige pijnboompitten. Garneer met partjes citroen.
  • 2 Vervang sardines door gerookte makreel of tonijn.

Pasta met vis en venkel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept