Veggie spiesen met kruidensalsa

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd alle groenten in gelijke stukken. Houd de stukken aubergine apart en bestrooi ze met zout. Laat dit circa 30 minuten trekken in een vergiet.
  • 2 Meng intussen alle ingrediënten voor de kruidensalsa en breng op smaak met zout en peper. Spoel de aubergine af onder koud water en droog in een schone doek. Meng de aubergine met de andere groenten en schep de olie erdoor. Bestrooi met wat zout en peper en rijg de groenten om en om aan de spiesen. Rooster circa 8 minuten om en om op de barbecue en serveer de groentespiesen met de salsa.

Veggie spiesen met kruidensalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepeperd lam in kruidensalsa met kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met kruidensalsa
35 min
Bekijk recept

Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie kaas-auberginetosti
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mackerel & Grilled veggie melt
30 min-
Bekijk recept