Bietentapenade

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd een grote geschilde en gekookte biet in stukken en maal de stukken samen met 2 eetlepels kappertjes, 4 zoetzure augurkjes, 4 ansjovisfilets uit een blikje en een paar eetlepels extra vergine olijfolie in de keukenmachine tot een grove tapenade. Breng op smaak met wat balsamicoazijn, zout en versgemalen peper. Serveer de tapenade met warm focacciabrood of toast.12 hapjes/4 personen

Bietentapenade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Haringspiesjes met bietentapenade
25 min Snack
Bekijk recept
haringspiesjes met bietentapenade
0 min
Bekijk recept
Gevulde aardappelen
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Haringspiesjes met bietentapenade
25 min Snack
Bekijk recept
haringspiesjes met bietentapenade
0 min
Bekijk recept
Gevulde aardappelen
50 min Bijgerecht
Bekijk recept