Tarte d Alsace

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg en druk de randen goed tegen elkaar. Prik de bodem in met een vork en bestrooi met paneermeel. Verhit de olie en bak hierin de sjalotjes, prei, tijm en knoflook 2-3 minuten. Klop de eieren los met de crème fraîche, zout en peper. Verdeel het sjalotjesmengsel over de deegbodem en giet het eimengsel erover. Leg de geitenkaas erop. Bak de taart circa 10 minuten in het midden van de oven. Verlaag de oventemperatuur naar 170°C en bak nog circa 15 minuten verder tot de taart goudbruin en gaar is. Serveer warm, besprenkeld met honing.lage taart- of springvorm van 26 cm Ø, ingevet

Tarte d Alsace is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Court-bouillon
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rivierkreeftjes in court-bouillon
1u40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Elzasser zuurkool
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast Met Geitenkaas
0-10 min -
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept