Bisschopswijn met kersen en cranberry

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de wijn met de rest van de ingrediënten in een pan en laat circa 20 minuten trekken, maar niet koken. Laat iets afkoelen en verwijder de kruidnagels en het vanillestokje. Serveer warm in hittebestendige glazen.

Bisschopswijn met kersen en cranberry is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept

Warme bisschopswijn
10 min
Bekijk recept
Witte bisschopswijn met sinaasappel
70 min-
Bekijk recept
Sabayon van bisschopswijn
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bisschopswijn
0 min
Bekijk recept