Bouillabaisse

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de bleekselderij, prei, tomatenblokjes en -puree toe en bak 2-3 minuten mee. Schil 5 cm schil van de sinaasappel. Voeg de sinaasappelschil, visbouillon, tijm en saffraan toe aan de pan en kook zachtjes circa 10 minuten. Voeg de kabeljauw, zalm en zeevruchten toe en verwarm circa 5 minuten tegen de kook aan. Verwijder de tijm en sinaasappelschil. Breng de bouillabaisse op smaak met tabasco. Lekker met sneetjes stokbrood met rouille.
  • 2 Vervang de zeevruchtencocktail door gekookte mosselen of grote garnalen.

Bouillabaisse is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept