Tartaartje met basilicumsaus en gepofte tomaat

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de garnering. Pureer de knoflook, kaas, room en de rest van de basilicum tot een frisgroene saus. Houd deze apart. Kook de tagliatelle. Rooster de tomaatjes in de olijfolie in een hete koeken- of grillpan. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper en bak ze circa 2 minuten per kant in de boter. Schep ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Voeg de bouillon toe aan het bakvet en kook iets in. Roer de basilicumsaus erdoor tot de saus lichtgebonden is. Serveer de tartaartjes met de saus, tagliatelle en gepofte tomaatjes. Garneer met basilicum.aluminiumfolie
  • 2 Neem een biefstuk in plaats van een tartaartje. Of vervang het vlees door gebakken kabeljauwfilet.

Tartaartje met basilicumsaus en gepofte tomaat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept