Salade Roscoff

4
15 min
Tussengerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop voor de vinaigrette de mosterd los met de cider en giet de olie erbij. Klop de mayonaise en kruiden erdoor en breng op smaak met zout en peper. Breng water met zout aan de kook en blancheer hierin de bloemkool in circa 4 minuten beetgaar. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken. Schep de vinaigrette door de lauwwarme bloemkool en verdeel over 4 borden. Verdeel de partjes ei en garnalen erover en garneer met de kervel.

Salade Roscoff is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Roscoff Salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roscoff Salade
0-10 min -
Bekijk recept
Roscoff Salade
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept