Bitterkoekjespudding met ananas, karamel en noten

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de ananas af en vang het sap op. Leg de schijven naast elkaar in de pan met 8 eetlepels sap en de basterdsuiker. Verwarm dit en laat de suiker licht karameliseren. Blijf erbij en voorkom aanbranden.Rooster intussen de noten in de boter en schep er kaneelpoeder over. Stort de pudding op een schaal en leg de ananas met de noten er omheen.
  • 2 • Vervang bitterkoekjespudding door chipolatapudding. • Neem in plaats van walnoten pecannoten of hazelnoten.

Bitterkoekjespudding met ananas, karamel en noten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Oma's bitterkoekjespudding
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjespudding met espressosiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjespudding
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme Bitterkoekjespudding
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept