Ovengeroosterde venkel met kappertjes en olijven

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de venkelplakken op de bakplaat en giet de olie erover. Bestrooi met zout, peper, de kappertjes en de olijven. Schep alles goed door elkaar. Schuif de bakplaat hoog in de oven en laat de venkel in circa 15 minuten lichtbruin kleuren. Schep eventueel tussendoor nog een keer om. Neem uit de oven. Bedruppel de venkel met wat citroensap en bestrooi met de pijnboompitten en dille. Lekker bij vis of kip uit de oven.

Ovengeroosterde venkel met kappertjes en olijven is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Hartige bladerdeegrol met oude kaas en amandelen
60 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovengeroosterde pastinaak met aioli
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovengeroosterde aubergine met gegrilde haloumi en pasta met Basilicum Roomsaus
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle ragout met een Mediterraans tintje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept