Stamppot van paksoi en zoete aardappel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelblokjes gaar in water met zout. Stamp tot een puree met de melk en boter en houd warm. Bak het ontbijtspek uit tot het krokant is. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Voeg de uien toe aan het bakvet en fruit enkele minuten. Voeg de ketjap en 4 eetlepels water toe en laat op een lage stand even sudderen. Schep de paksoi door de puree en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het spek over de stamppot en geef er een lepel van de uienjus bij.

Stamppot van paksoi en zoete aardappel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept