1 Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Kneed een deeg van het bakmeel, de basterdsuiker, vanillesuiker, 1 ei, olijfolie, sinaasappelrasp en 2-3 eetlepels sinaasappelsap. Verpak het deeg in vershoudfolie en leg circa 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit tot een dunne lap van maximaal 3 mm dik. Steek rondjes uit het deeg en leg ze op de bakplaat. Klop het overige ei los en bestrijk het deeg ermee. Bak de koekjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen en verdeel de jam erover. Meng de bramen met de balsamicoazijn en verdeel over de koekjes. Bestrooi licht met poedersuiker en serveer direct.Voor 12 stuks
2 Neem frambozen in plaats van bramen.
Sinaasappelkoekjes met bramen en balsamico is een recept van PLUS