Couscoussalade met bloemkool en pistache

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met de bouillon. Snijd de bloemkool grof en kruimelig. Roer de couscous los met een vork of de vingertoppen en laat uitgespreid op een platte schaal afkoelen. Verhit de olie en fruit de ui hierin circa 4 minuten. Voeg de specerijen toe en fruit nog 1 minuut mee. Schep de bloemkool door de warme specerijenolie. Meng de bloemkool, couscous, koriander, pistachenoten, citroenrasp en -sap luchtig door elkaar. Breng de salade op smaak met zout en peper.

Couscoussalade met bloemkool en pistache is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept