Gegratineerde bleekselderij met tijm en kaas

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de stronk van de bleekselderij en snijd van de bovenkant een klein stukje af. Maak de stengels los en schaaf met een dunschiller de draden van de buitenkant. Leg de stengels tegen elkaar op de bakplaat en bestrijk licht met olie. Bak de bleekselderij circa 10 minuten hoog in de oven. Verhit intussen de boter en fruit hierin de ui en tijm enkele minuten op een lage stand. Verkruimel de geroosterde boterhammen. Meng het broodkruim met de kaas en gebakken ui en breng op smaak met peper. Bestrooi de bleekselderij met dit mengsel en gratineer 5-10 minuten in de oven. Lekker bij zalm of kip.

Gegratineerde bleekselderij met tijm en kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept