Pappa al pomodoro (tomaten-broodsoep)

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Fruit 3 fijngesneden teentjes knoflook circa 2 minuten in 3 eetlepels olijfolie op een lage stand. Voeg 1 eetlepel fijngesneden basilicumtakjes toe (bewaar de blaadjes voor later) en fruit kort mee. Voeg 1 blik tomatenblokjes en 200 ml groentebouillon (van tablet) toe en laat op een lage stand circa 10 minuten zachtjes koken. Snijd 3 dikke plakken grof witbrood in blokjes en voeg samen met de basilicumblaadjes toe aan de soep. Laat nog circa 10 minuten op een lage stand trekken en roer dan nog even door. Breng de soep op smaak met zout, peper en een straaltje olijfolie.

Pappa al pomodoro (tomaten-broodsoep) is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodsoep met gegrilde courgette
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broodsoep en panzanella van René Pluijm
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflook-broodsoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pappa alla zucchine
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaaskoekjes A La Pappa
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pappa Al Pomodoro
20-30 min -
Bekijk recept
Pappa Col Pomodoro
20-30 min -
Bekijk recept