Abrikozenjam met rozemarijn

8
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 1 kilo abrikozenvruchtvlees in kleinere stukjes en schep in een pan. Rasp de schil van de limoen erboven, halveer de limoen en knijp het sap erboven uit. Voeg de rozemarijn, gember, geleisuiker en 50 ml water toe en breng zachtjes al roerend aan de kook. Kook circa 4 minuten. Schuim de jam eventueel af en laat iets afkoelen. Schenk daarna in de potten.
  • 2 Voor ca. 4 potten.

Abrikozenjam met rozemarijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept