Wentelteefjes met paddenstoelenragout

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de sneetjes brood in een mengsel van ei, melk, Provençaalse kruiden, zout en peper. Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie en bak hierin de ui en paddenstoelen 2-3 minuten. Bestrooi met de bloem en breng op smaak met zout en peper. Voeg de kookroom toe. Bind met aangelengde maizena en meng de rozemarijn erdoor. Verwarm de ovengrill. Bak de sneetjes brood circa 2 minuten per kant in de boter. Leg ze naast elkaar op een bakplaat. Verdeel de paddenstoelenragout en mozzarella erover en zet even onder de grill totdat de kaas gaat smelten. Bestrooi eventueel met wat gehakte groene kruiden. Lekker bij uiensoep of witlofsoep.
  • 2 Neem brie of mosterdkaas in plaats van mozzarella.

Wentelteefjes met paddenstoelenragout is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenragout
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met ragout, paddenstoelen en doperwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelenragout
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept