Pita met chipolata en kikkererwtensalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kikkererwten met de ui, kruiden en feta. Klop een dressing van de olie en azijn en breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing door de salade en laat op smaak komen. Gril intussen de worstjes in circa 10 minuten gaar en verwarm de pitabroodjes in de oven of broodrooster. Snijd de broodjes open en serveer ze met de salade en worstjes.

Pita met chipolata en kikkererwtensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool-kikkererwtensalade
20 min
Bekijk recept
Lamsburger met kikkererwten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse kiptajine met couscous en kikkererwtensalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept