Minestronesoep met risotto en worst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin het spek met de ui circa 5 minuten op een lage stand tot de ui zacht is. Voeg de bleekselderij, wortel, knoflook en kruiden toe en fruit nog enkele minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Voeg de tomatenblokjes, bouillon en rijst toe en breng aan de kook. Laat de soep afgedekt circa 10 minuten pruttelen op een lage stand. Voeg de worst, kikkererwten en courgette toe en laat nogmaals circa 10 minuten zachtjes koken tot de groenten beetgaar zijn. Breng de soep op smaak met zout en peper en roer de basilicum erdoorheen. Bestrooi voor het serveren met de kaas. Lekker met brood.

Minestronesoep met risotto en worst is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept