Chinese eiermie met knapperige ham en citroengras

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin 250 gram gekookte beenham, in dunne reepjes, op middelhoge stand krokant. Neem ze uit de pan en houd apart. Fruit in het bakvet 1 gesnipperde ui en 1 theelepel citroengras (sereh) een paar minuten op een lage stand. Voeg 1 eetlepel limoenrasp, 1 eetlepel limoensap en 100 ml kokosmelk toe. Laat even aan de kook komen. Kook intussen 250 gram Chinese eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitlekken. Schep de mie en ham door de saus en serveer direct. Bestrooi met 20 gram grof gehakte ongezouten pinda's en garneer eventueel met wat reepjes limoenschil.

Chinese eiermie met knapperige ham en citroengras is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept