Salade met pompoenchutney

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de suiker en pompoen toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de gemberpoeder, kruidnagel, balsamicoazijn en rozijnen toe en laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 20 minuten smoren tot de pompoen helemaal zacht is. Breng de chutney op smaak met zout en peper en laat afkoelen. Meng de witlof, sla en olie door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over 4 borden en bestrooi met de kaas en pompoenpitten. Geef bij elk bord een schaaltje pompoenchutney. Lekker met dunne volkorencrackers.

Salade met pompoenchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoenchutney
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pompoenchutney
Bekijk recept
Gepocheerde kip met paddestoelen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenchutney (3)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept