Wokmie met biefstuk, gember en oestersaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Bereid 250 gram wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit 1 cm verse gember, geschild en geraspt, en 2 teentjes knoflook, in plakjes, 1 minuut op een lage stand. Dep 250 gram biefstuk, in dunne repen, goed droog met keukenpapier en roerbak 1/2 minuut mee op een hoge stand. Voeg 1 eetlepel ketjap manis en 2-3 eetlepels oestersaus toe en schep de mie, 100 gram taugé en 1/2 komkommer, in dunne reepjes, erdoor. Roerbak nog 1 minuut. Bestrooi met koriander en 20 gram grof gehakte ongezouten cashewnoten. Serveer direct.

2. Vervang de wokmie eventueel door bami.

Wokmie met biefstuk, gember en oestersaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Wokmie met garnalenomelet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokmie met tofu
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokmie met zoetzure omelet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokmie met chilisaus en tofukrokantjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept