Hachee met kikkererwten en abrikozen

4
150 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees hierin in circa 5 minuten rondom bruin. Voeg de uien toe en bak ze 2-3 minuten mee. Bestrooi met de komijn, kaneel, koriander, zout en peper en roer goed door. Giet de bouillon erbij en stoof met het deksel op de pan circa 2 uur op lage stand. Wel de abrikozen. Voeg circa 15 minuten voor het einde van de stooftijd de kikkererwten en abrikozen toe aan het vlees. Bestrooi met de peterselie. Lekker met broccoli of sperziebonen.
  • 2 Vervang de kikkererwten door witte bonen. Voeg extra 50 gram blanke amandelen toe.

Hachee met kikkererwten en abrikozen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept