Miesoep met garnalen en limoen

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin 4 grof gehakte lente/bosuitjes en 1/2 rode peper, zonder zaadjes en in dunne ringetjes, 1 minuut op een lage stand. Voeg 1 liter kippenbouillon (van pot), 1 kippenbouillontablet en het sap van 1/2 limoen toe en breng aan de kook. Leg 2 pakjes instant noedels in de bouillon en roer los met een vork. Breng de soep op smaak met de kruidenmix uit de verpakking van de noedels en vissaus. Verdeel een handje spinazieblaadjes en 150 gram kleine roze garnalen over 4 grote kommen. Schep de noedels erin en giet de hete bouillon erop.

Miesoep met garnalen en limoen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sushi met miesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse groente-miesoep met krokante uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miesoep met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept