Mie met paksoi en hete kip

4
160 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd of hak 600 gram kippenbouten in kleinere stukken en schep ze in een kom om met 1 fijngesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 eetlepel sambal, 3 eetlepels ketjap en 1 eetlepel olie. Dek af en laat een paar uur marineren. Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan. Neem de kip uit de marinade en braad de stukken om en om aan. Voeg de marinade en een paar eetlepels water toe en stoof met het deksel op de pan in circa 30 minuten gaar. Bereid 300 gram mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitlekken in een vergiet. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en schep 1 paksoi, in grove stukken, er doorheen. Verdeel de mie over 4 kommen of borden en schep de paksoi erop. Verdeel de stukken kip over de groente en giet er een lepel stoofvocht over.

Mie met paksoi en hete kip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept