Bereiding 1. Snijd of hak 600 gram kippenbouten in kleinere stukken en schep ze in een kom om met 1 fijngesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 eetlepel sambal, 3 eetlepels ketjap en 1 eetlepel olie. Dek af en laat een paar uur marineren. Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan. Neem de kip uit de marinade en braad de stukken om en om aan. Voeg de marinade en een paar eetlepels water toe en stoof met het deksel op de pan in circa 30 minuten gaar. Bereid 300 gram mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitlekken in een vergiet. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en schep 1 paksoi, in grove stukken, er doorheen. Verdeel de mie over 4 kommen of borden en schep de paksoi erop. Verdeel de stukken kip over de groente en giet er een lepel stoofvocht over.