Kokos-pruimenreep met koffie Jamaica

4
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt alle chocolade, boter, honing en room au bain-marie. Meng de pruimen, walnoten en lange vingers door het chocolademengsel. Schep het mengsel in de vorm en bestrooi met 2 eetlepels kokos. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om af te koelen en snijd daarna in repen. Verdeel de rum over 4 stevige glazen en giet de hete koffie erop. Garneer met de slagroom en bestrooi met de rest van de kokos en een vleugje nootmuskaat. Serveer met de kokos-pruimenrepen.

Kokos-pruimenreep met koffie Jamaica is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met appels en noten
Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpot van okra uit Jamaica
45 min-
Bekijk recept
Heerlijke Jamaica Joe Cocktail Voor Valentijnsdag
Voorgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept