Blauwe kaassalade met blauwe bessen en rauwe ham

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de rucola of veldsla over 4 borden.
  • 2 Verkruimel de blauwe kaas en leg deze samen met de plakjes ham op de sla. Strooi de blauwe bessen en pijnboompitten over het gerecht. Sprenkel de dressing over de salade.
  • 3 • Vervang pijnboompitten door gehakte walnoten, hazelnoten of amandelen en rauwe ham door rosbief of gebraden eendenborstfilet.• Neem in plaats van vruchten­azijn wijnazijn en voeg 1 eetlepel bosvruchtenjam toe.

Blauwe kaassalade met blauwe bessen en rauwe ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept