Katenvinken met puntpaprika en rode peper

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het rundergehakt met zout, peper, de paprika, sjalotjes, knoflook, rode peper, ei en paneermeel. Vorm hier met vochtige handen stevige rolletjes van. Wikkel er royaal, eerst in de lengte en dan in de breedte, katenspek omheen. Verhit de boter en bak hierin de katenvinken rondom goudbruin. Voeg een scheutje water toe en gaar circa 15 minuten. Lekker met gekookte aardappels en spruitjes.
  • 2 Vervang katenspek door bacon of ontbijtspek.

Katenvinken met puntpaprika en rode peper is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Selderijstamppot met katenvinken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept