Witlofstamppot met katenspek en bosui

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de helft van het katenspek in reepjes. Kook de aardappels met zout gaar. Bak de spekreepjes in een droge, hete koekenpan krokant en schep ze uit de pan. Rooster de overgebleven spekplakjes in de pan en houd apart. Stamp de gare aardappels met de kruidenkaas tot puree en schep de spekreepjes, bosui en witlof erdoor. Warm even mee. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Serveer de stamppot met de plakjes spek erop.
  • 2 Vervang katenspek door ontbijtspek. Neem in plaats van witlof prei of Chinese kool.

Witlofstamppot met katenspek en bosui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Knapperige witlofstamppot
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofstamppot met feta
30 min-
Bekijk recept
Knapperige witlofstamppot met piccalilly
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept