Vinaigrette van kersenbier

4
15 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer het kersenbier met de azijn, mosterd en honing goed los. Klop de olie er geleidelijk door tot een gladde vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper.

Vinaigrette van kersenbier is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant in kersenbier met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rode ui, kappertjes en kersenbier
65 min
Bekijk recept
Kersenbavarois Met Kriekbiersaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept