Hete kip met kroepoek en komkommer

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de komkommer met zout en voeg de azijn toe. Laat intrekken. Kook de mie en giet af. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de bamigroenten 5-6 minuten. Bak de kipreepjes in de rest van de olie goudbruin. Voeg de ketjap, ketchup, pindakaas en sambal toe en stoof zachtjes circa 10 minuten. Schep de bami door de groenten. Serveer de hete kip met de bami, komkommer en kroepoek.
  • 2 Maak de hete kip iets milder en gebruik sambal badjak. In plaats van komkommer is atjar tjampoer er ook lekker bij.

Hete kip met kroepoek en komkommer is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept