Visschotel met venkel en witbier

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui en venkel circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de knoflook, saffraan en citroenrasp toe en fruit nog 1 minuut mee. Schep de mosselen erdoor en giet het bier er langzaam bij. Breng aan de kook en laat met het deksel op de pan circa 10 minuten stoven tot de mosselen open zijn. Neem de mosselen uit de pan en verwijder de lege schelpen. Leg de stukken vis in de bouillon en laat zonder deksel in circa 10 minuten op een lage stand garen. Roer de boter door het stoofvocht en schep daarna de gevulde mosselschelpen erdoor. Serveer direct met stevig brood of aardappels uit de oven.

Visschotel met venkel en witbier is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept