Spaghetti met tomaatjes en makreel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de rode pepers, knoflook en ui 2-3 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze kort mee. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op. Rasp 1 theelepel van de citroenschil en verdeel de rest in partjes. Schep de spaghetti, citroenrasp, tomaatjes en rucola door het peper knoflookmengsel en voeg eventueel wat kookvocht toe. Serveer de spaghetti met de makreel en garneer met partjes citroen.
  • 2 In plaats van makreel zijn sardines ook lekker. Vervang rucola door (diepvries) spinazie.

Spaghetti met tomaatjes en makreel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept