1 Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin de kip om en om bruin. Voeg de ui toe en bak een paar minuten mee. Voeg de basilicum, kaneel en pruimen toe. Roer dit samen met een paar eetlepels water of kippenbouillon goed door en smoor met het deksel op de pan circa 10 minuten op een lage stand. Laat de vulling afkoelen. Bestuif intussen de vormpjes met bloem. Bekleed elk vormpje met een plakje bladerdeeg en snijd de randen netjes bij. Zet de vormpjes eventueel circa 30 minuten in de koelkast om het deeg te koelen. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de kipvulling over de vormpjes en bedek met de resterende plakjes deeg. Druk de deegrandjes goed op elkaar en snijd netjes bij. Snijd met een scherp mes een klein (hartvormig) gat in het deksel en bestrijk de deksels met ei. Bestrooi met de amandelen en bak de taartjes in de oven in circa 25 minuten goudbruin. Laat een beetje afkoelen en neem ze dan uit de vormpjes.