1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de krieltjes circa 8 minuten en giet ze af. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin het vlees in circa 5 minuten rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en laat even rusten. Snijd het vlees in de lengte bijna doormidden en leg de brie en tijm ertussen. Wikkel het bladerdeeg om de varkenshaas en plak de deegnaden dicht met water. Bestrijk het deeg met ei. Leg de pakketjes naast elkaar op de bakplaat en schuif in de oven. Schep de krieltjes in een lage ovenschaal, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout. Zet de schaal in de oven erbij en bak circa 20 minuten. Serveer de varkenshaaspakketjes met de krieltjes en broccoli of haricots verts.
2 Vervang brie door camembert. Voeg stukjes bosui van 2-3 cm toe aan de krieltjes.
Varkenshaaspakketje met brie en tijm is een recept van PLUS