Mediterrane kipstoof

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kippenbouten met (grof) zout, peper en de bloem. Schud overtollige bloem eraf. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de kip in porties om en om bruin. Neem uit de pan. Roer de aanbaksels los en fruit de knoflook een paar minuten op een lage stand. Voeg de kruiden toe en blus af met de wijn. Laat op hoge stand even koken en leg de stukken kip terug in de pan. Laat met het deksel op de pan op een lage stand circa 20 minuten stoven. Schep de olijven erdoor en laat nog 10-15 minuten zachtjes koken zonder deksel. Lekker met aardappels uit de oven of brood.

Mediterrane kipstoof is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kipstoof met groene kool
30 min-
Bekijk recept
Romig lentestoofpotje met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipstoof met granaatappel, walnoten en advieh en granaatappelsap
2 uur-
Bekijk recept
Franse kipstoof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept