Visragout met zalm en garnalen

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit 2 gesnipperde sjalotjes in 30 gram boter. Roer 30 gram bloem erdoor en laat 2-3 minuten garen. Giet al roerend 100 ml visbouillon en 100 ml witte wijn erbij en roer tot een gladde saus. Roer er 100 ml kookroom door en breng op smaak met zout en peper. Meng er 100 gram (Hollandse) garnalen, 150 gram reepjes gerookte zalmfilet en 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes gesneden, door. Serveer in een ragoutbakje naar keuze en garneer met sprietjes dille.

Visragout met zalm en garnalen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept