Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep het vlees droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olie en boter en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant. Neem ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Fruit de sjalotjes in het bakvet. Voeg de mosterd, port en 100 ml water toe en stoof 2-3 minuten. Serveer de biefstuk met de mosterd-sjalottensaus. Garneer eventueel met wat takjes tijm. Lekker met aardappelpuree en gestoofde cranberry's met appel en frambozen.
  • 2 Vervang de sjalotjes door rode ui. Voeg rode wijn toe in plaats van port.

Biefstuk met mosterd-sjalottensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribkarbonades met sjalottensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippendijen met rauwe ham en salie
30 min-
Bekijk recept
Tournedos Met Sjalottensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept