Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie. Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's. Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar. Schep de portobello’s op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept