Peren-plaattaart

1
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek uitgerolde plakjes bladerdeeg met partjes stoofpeer. Bestrooi met een beetje suiker en kaneelpoeder. Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en bak de taartjes in circa 25 minuten gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200°C. Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer met slagroom of crème fraîche.

Peren-plaattaart is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met courgette en tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept