Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar. Voeg de doperwten toe en kook nog circa 2 minuten mee tot ze beetgaar zijn. Giet de groenten af en pureer ze met een stamper. Roer de boter en basilicum erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Salade met olijven, tuinbonen en feta
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Frisgroene basmatirijst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Arabische bloemkoolsoep en bloemkoolcouscous met pijnboompitjes
30 min-
Bekijk recept
Frisgroene minirisotto
25 min Voorgerecht
Bekijk recept