Varkenshaas met appeljus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper en steek de kruidnagels erin. Verhit de boter en bak hierin het vlees rondom goudbruin. Voeg 50 ml appelsap en de oregano toe en stoof circa 8 minuten zachtjes met het deksel op de pan. Keer het vlees halverwege een keer om. Leg het vlees op een warme schaal, dek af en houd warm. Voeg de rest van het appelsap, 100 ml water, de honing, ketjap en appelringen toe en stoof zachtjes 3-4 minuten. Leg de appelplakken rond het vlees en serveer jus erbij. Verwijder de kruidnagels. Lekker met rodekool met cranberry's en aardappelpuree.
  • 2 Vervang de oregano door tijm of rozemarijn.

Varkenshaas met appeljus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rundervink met zoete appeljus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met spek, salie en appel
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worstjes met appeljus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met appelsorbet en cassisschuim
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept