Ovengebakken appel, knolselderij en hazelnoten

4
40 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de knolselderij circa 4 minuten in water met het citroensap en zout. Giet af en spoel onder koud water. Schep de knolselderij samen met de appelpartjes, suiker, olie en karwijzaad door elkaar in een ovenschaal. Bak de appelschotel in de oven in 20-30 minuten goudbruin. Rooster intussen de hazelnoten licht in een droge, hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht.

Ovengebakken appel, knolselderij en hazelnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Ovenpiepers met eieren & luxe ham recept
Bekijk recept
Kruidenomelet met kip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesoep van ovengebakken radijsjes
40 min
Bekijk recept
Tian van ovengebakken groenten op mediterrane wijze
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept